БЛОГ

Знежирене не означає корисне.

Помилково вважалось, що кількість жиру має значення більше, ніж вміст цукру у їжі .

Жир колись був дієтичним лиходієм. Насправді, жир покращує смак їжі і не робить людину товстою.

Головне, звертати увагу на тип жиру в їжі, яку вони їдять. Доктор Седріна Колдер, яка займається профілактичною медициною в Нешвілі, штат Теннессі: «До ожиріння, насправді, призводить дієта, яка має занадто багато калорій, у поєднанні із способом життя, який має занадто низьку активність».

Добре, що споживачі все частіше почали розуміти, що додавання цукру  в їжу, а не жиру , призводить до збільшення ваги, а також до проблем зі здоров’ям.‼️

Знежирені йогурти, швидкі сніданки, крекери, наіть солона їжа (приправи та соуси) містять занадто багато цукру. Тому дуже впливають на вагу та ожиріння.

Доктор Колдер: «Вченим та медичним працівникам зараз відомо — дієта з високим вмістом цукру збільшує ризик ожиріння, серцевих захворювань, діабету та інших захворювань». У виробників продуктів виникла проблема. Знижуючи вміст жиру у продуктах, щоб зберегти смак їжі, вмробники посилено додають ЦУКОР.

Саме тому, зараз важко знайти продукт, який не містить цукру. Велика частина доданого цукру в їжу є ненавмисним наслідком попередніх зусиль зберегти смак, одночасно знижуючи жир.

Результат — безліч посередніх пропозицій їжі з гіршими сенсорними якостями та нездоровим рівнем доданого цукру та надмірних калорій.

Формула-переможець. Застосування замінників цукру для збереження смаку продуктів буде відігравати ключову роль у тенденції до зниження рівня цукру, допомагаючи виробникам переосмислити смакові можливості їжу, яку вони люблять, і одночасно зберегти своє здоров’я.

Якщо тортики та цукерки, то тільки корисні! Якщо солодкі тістечка, то тільки без цукру!Насолоджуйтесь солоденьким та дбайте про здоров’я одночасно!Замовляйте високоякісний підсолоджувач за телефонами☎️: 067 4404594, 067 5038817, 044 3603558, 063 3061266 або на сайті: www.prebiosweet.com.ua

PREBIOSWEET

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (283 votes, average: 5,00 out of 5)
Завантаження...