РЕЦЕПТИ

Пісочне печиво

Якщо ти любиш печеньки з розсипчастого пісочного тіста, то цей дієтичний варіант якраз для тебе.

Інгредієнти:

  • вівсяні висівки – 60 г (перемолоти в борошно);
  • кокосова борошно – 40 г;
  • Prebiosweet – 5 мірних ложок;
  • яєчний жовток – 6 шт. (Бери невеликі яйця);
  • кокосове масло – 1 ст. л .;
  • розпушувач – 1 ч.л .;
  • сіль – щіпка;
  • прикраса печива – насіння, мак, горіхи та ін.

Для початку сумішей і збий в блендері борошно з вівсяних висівок і кокосову, Prebiosweet, розпушувач, сіль і кокосове масло.

Продовжуючи збивати, додавай по черзі яєчні жовтки, поки тісто не стане збиратися в кого навколо ножів блендера. Тепер зроби з тіста кулю, загорни його в харчову плівку і залиш відпочити при кімнатній температурі на 20 хвилин.

Розгортає тісто в пласт товщиною 5 мм і за допомогою формочок або ножа вирізай печиво будь-якої форми. Далі розігрівається духовку до 190-200 ° С. А в цей час печиво можна прикрасити насінням, маком, горішками або сухофруктами. Випікати 15-20 хвилин.

Корзина

Закрити
Закрити
Start typing to see products you are looking for.

Увійти

Закрити

Scroll To Top