1. Творожний сир – 550 г Яйця – 2 шт Пребіосвіт – 10 г (10 мірних ложок) Крохмаль 1,5 ст.л. Ванільний цукор 2. Гарбуз 600 г (відварений або запечений у духовці) взбитий міксером) Пребіосвіт – 10 г (10 мірних ложок) Крохмаль – 1,5 ст.л. Ванільний цукор Апельсинова цедра 1,5 ст.л.
Все змішати, попередньо взбити міксером до однорідної маси окремо творожну та окремо гарбузову масу. Викладати у форму змащену маслом по 2 столові ложки по черзі білий та жовтий колір. Випікайте 55 хв при температурі 180 ‘.Гарбузовий Чізкейк Без Цукру Дайте повністю вистигнути. Тільки тоді можна нарізати скибочками. Смачного!!! Гарбузовий Чізкейк Без Цукру