Якщо ти любиш печеньки з розсипчастого пісочного тіста, то цей дієтичний варіант якраз для тебе.
Інгредієнти:
|
Для початку сумішей і збий в блендері борошно з вівсяних висівок і кокосову, Prebiosweet, розпушувач, сіль і кокосове масло.
Продовжуючи збивати, додавай по черзі яєчні жовтки, поки тісто не стане збиратися в кого навколо ножів блендера. Тепер зроби з тіста кулю, загорни його в харчову плівку і залиш відпочити при кімнатній температурі на 20 хвилин.
Розгортає тісто в пласт товщиною 5 мм і за допомогою формочок або ножа вирізай печиво будь-якої форми. Далі розігрівається духовку до 190-200 ° С. А в цей час печиво можна прикрасити насінням, маком, горішками або сухофруктами. Випікати 15-20 хвилин.