20 гр. рисової муки (2 ст. л.) 1 яйце 8 гр. какао-порошку (1 ст. л.) 30 грам молока (3 ст. Л.) 1/2 ч. Л. розпушувача підсолоджувач Пребіосвіт за смаком
Інгредієнти для крему:
1/2 банана (70 гр.) 120 гр. м’якого сиру (у мене знежирений) підсолоджувач за смаком
Спосіб приготування (коржі):
Збити блендером все інгредієнти і викласти в маленький контейнер або піалу
Поставити в мікрохвильовку на максимальну потужність на 3 хвилини
По готовності, бісквіт розрізати на 3 коржі
Спосіб приготування (крем): Збити блендером все інгредієнти
Збірка:
Промазати кремом кожен корж, збираючи тортик.
Розподілити крем з боків і зверху
Поставити в холодильник на ніч або на пару годин. ·
Що залишився крем розподілити по боках після того, як тортик просочився.