для бісквіта • яйця – 3 шт • борошно (пшеничне або рисова) – 30 г • какао – 20 г • розпушувач – 1/2 ч.л. • підсолоджувач – 3 г Пребіосвіт ⠀ для крему: • сирний сир – 180 г • вершки 10% – 70 г • кокосова стружка – 15 г • підсолоджувач – 4 г Пребіосвіт ⠀ для глазурі: • шоколад – 50 г • вершки 10% – 20 г ⠀
Приготування:
1. Для бісквіта: збиваємо яйця міксером до міцної піни ~ 5 хв. 2. Додаємо борошно, какао, розпушувач і підсолоджувач. Перемішуємо, щоб не було грудочок. 3. Виливаємо на лист, робимо форму квадрату (~ 23 * 23 см, дуже тоненько НЕ розмазуйте). 4. Випікаємо 7-10 хв. при 200 С. 5. Дістаємо з духовки, кладемо на рушник, звертаємо рулет разом з рушником і залишаємо остигати. 6. Для крему змішуємо всі інгредієнти до однорідності. 7. Коли рулет охолоне, акуратно розгортаємо його, змащуємо товстим шаром крему і звертаємо назад. 8. Для глазурі нагріваємо вершки до кипіння і відразу знімаємо з вогню. Заливаємо шоколад гарячими вершками, даємо постояти і розмішуємо, поки не стане однорідною. 9. Змащуємо рулет шаром глазурі. Прибираємо в холодильник на 1 годину. ⠀